Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНяма как да знам дали

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНяма как да знам дали
Коментари Харесай

Служебният премиер: Ако Кирил Петков и Асен Василев направят политически проект, ще ги подкрепя

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Няма по какъв начин да знам дали и при последващи парламентарни избори няма да има държавно управление. Но явно ние се намираме в една перманентна политическа рецесия, откакто обстоятелствата с а, че хипотетично в една година ще вършим три парламентарни избора. Това значи, че ние към този момент сме в политическа рецесия, рецесия на политическото водачество, рецесия на политическото посланичество.

Това разяснява в ефира на Нова тв служебният министър председател Стефан Янев.

е инцидентно от известно време приказвам за един феномен, който не е типично български, само че се откроява доста ясно. А точно - отдалеченността, неналичието на връзка сред партиите и обществото. Т.е. жителите не се усещат задоволително добре от тези партии. Партиите евентуално не схващат или не желаят да се преценяват с волята и желанията на гласоподавателите. Т.е. те не съставляват хората. Вероятно това точно води до тази политическа рецесия, уточни той.

А това отваря вратата за нови политически субекти, които евентуално ще желаят да запълнят точно тази ниша, да я запълнят със наличие, с вярно политическо държание и връзка с хората, уточни Янев. 

Бих подкрепил Кирип Петков и Асен Василев, в случай че запълнят тази ниша. Появят ли се такива политически нови субекти, които търсят връзка с хората, те няма да дават празни обещания, а с действителна работа, с действително ангажиране на хората. Дали това ще стане в действителност, ще забележим, уточни той.

Бих се присъединил във всеки един политически план, който работи за България и дано оставим етикетите на кого е партията, да престанем с персонализацията. Партията не е етикет, това са хора с общи цели, разяснява министър председателят. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР